wonen 

Ambulante audiciens

In deze tijden willen de meeste mensen het liefst thuis blijven en zo min mogelijk op openbare plekken zijn. De boodschappen worden besteld vanuit huis, kleding wordt online gekocht en vervolgens thuisbezorgd. Kortom veel gebeurt nu vanuit huis. Maar wat als u merkt dat u gehoor minder is. Gelukkig kan er dan een audicien aan huis komen.

Ogenvoororen

Bij Ogenvoororen komt een audicien naar uw huis. Waar u ook maar woont in Nederland. Jammer genoeg horen de Waddeneilanden hier niet bij. Hierdoor is er geen gedoe meer met reistijden en het komen naar de vestiging. Er komen gediplomeerde audiciens bij u aan huis. Ogenvoororen is opgericht omdat ze vonden dat er te weinig transparantie in de hoor zorgmarkt was. De keuzevrijheid was laag, voorwaarden en prijzen waren onduidelijk. Soms lagen deze prijzen dan ontzettend hoog. Nergens konden er hoortoestellen worden vergeleken met elkaar aan de hand van kenmerken en specificaties. Ogenvoororen vond dat dit anders kon. Ze hebben een site opgericht waar de consument alle informatie en tools van een hoortoestel kan vinden om zo tot een eigen keuze te komen. Als u het zelf niet weet, kan er altijd advies worden gevraagd aan een van de ervaren audiciens van Ogenvoororen. Zij doen nu veel aan huis en hebben een partner IntoEars met verschillende vestigingen door Nederland. Zij hopen in de toekomst dat er meer vestigingen bijkomen, zodat u nooit meer dan 50 kilometer hoeft te rijden naar een servicepunt. Om zo met een servicenetwerk van 15 tot 20 locaties en een team ambulante audiciens heel Nederland te kunnen bedienen.

Afspraak voor een gehoortoestel

Tijdens het bezoek worden er gehoortesten gedaan, advies gegeven en de hoortoestellen worden aangepast. De audiciens gebruiken dezelfde professionele apparatuur als in de normale vestigingen, alleen nu mobiel. U kan een afspraak maken via de site, zodat ze contact met u op kunnen nemen. Of u kunt direct bellen. Als de audicien bij u thuis een gehoortest heeft gedaan. Zal de audicien aan de hand van de uitslagen en uw wensen op zoek gaan naar het beste gehoortoestel voor u. Vervolgens komen de audiciens weer langs om de hoortoestellen persoonlijk bij u af te stellen. U kunt ze dan ook direct uitproberen. U heeft daarna nog een 60 dagen lang durende proefperiode. In deze periode kunt u nog besluiten om toch een ander hoortoestel te nemen, als de huidige toch niet in de smaak blijkt te vallen. Zij helpen u dan graag met het verder zoeken naar het geschikte hoortoestel voor u. Doordat Ogenvoororen een online platform is en geen fysieke winkels heeft, kunnen ze de prijs zo laag houden. Er komen daarom ook geen onnodige kosten bovenop het hoortoestel dat u koop.

Meer berichten

Leave a Comment