aanstekersGeen categorie 

BIC aanstekers: crème de la crème van de aanstekers

Er is geen twijfel over mogelijk dat er in nagenoeg elk huishouden wel minstens één aansteker aanwezig is. En nee, hier hoef je echt niet per se een roker voor te zijn. Aanstekers zijn namelijk minstens net zo handig en noodzakelijk om een gasfornuis mee te ontsteken. Bovendien zijn ze uiterst nuttig om kaarsen mee aan te steken, iets dat je uit gezelligheidsoogpunt kunt doen, maar ook uit noodzaak, bijvoorbeeld wanneer een lamp kapot is of de elektriciteit zelfs uitvalt. Hoe dan ook, wanneer het voor jou tijd is weer eens een nieuw exemplaar te kopen, dan is het raadzaam eens bij de BIC aanstekers te kijken. Aanstekers van BIC staan namelijk bekend als kwalitatief uitstekend. Dit uit zich in diverse aspecten. In de volgende alinea’s worden de misschien wel belangrijkste factoren beschreven.

aanstekers

Veilige werking

Uiteraard moet je een aansteker ten eerste altijd veilig kunnen gebruiken. Welnu, met een BIC aansteker ben je ervan verzekerd dat dat kan. Zij brengen namelijk alleen aanstekers op de markt die over alle relevante keurmerken of certificaten beschikken.

Lange levensduur

Aanstekers van BIC worden daarnaast geprezen om het feit dat ze een lange levensduur hebben. Of met andere woorden: dat je ze vaak kunt gebruiken voordat het reservoir leeg is. Sommige BIC aanstekers kun je zelfs wel tot twee keer zo vaak gebruiken als andere aanstekers die werken op basis van vuursteenontbranding.

Kwaliteit gegarandeerd

BIC hecht enorm veel waarde aan kwaliteit, zoals je al merkt. Zo nemen ze alleen genoegen met de best mogelijke materialen om aanstekers van te vervaardigen. Al het personeel is volledig gekwalificeerd om dit werk te doen. Dit werk bestaat overigens voor een groot deel uit het testen van aanstekers. Dit gebeurt zowel met individuele testen als met globale eindtests. Zo wordt zeker gesteld dat jouw BIC aansteker volledig aan de verwachtingen voldoet.

Meer berichten

Leave a Comment