Fractionswonen 

Fractions voor een fractie van de kosten

Fractions is een bedrijf die ervoor zorgt dat jij in jouw woning lekker kunt doen wat je wilt zonder dat iemand het kan zien en dat er toch genoeg daglicht binnenkomt. Ze kunnen deze ook op maat maken voor jou. Is er dus een raam die nodig iets nodig heeft om te zorgen dat mensen er niet doorheen kunnen kijken, maar wil je nog wel dat er genoeg licht doorheen komt overdag dan is dit de perfecte oplossing.

Voordelen in vergelijking met gordijnen

Als je gordijnen hebt moet je kiezen tussen privacy en daglicht. Ook ben je de hele dag bezig met deze open en dicht doen. Met Fractions hoeft dit niet. Deze laat je zitten en je hoeft er niks meer aan te doen. Verder is het ook zo dat gordijnen heel snel vies worden en ook moeilijk schoon te maken zijn. Gordijnen moeten gestoomd worden wat zeker niet goedkoop is om te laten doen. Een fraction kun je gewoon met een doekje schoonmaken, omdat het van hout is gemaakt. Tot slot geeft het een moderne look aan jouw huis en heb je iets unieks wat niemand anders heeft in hun huis.

Heel smal

Naast de eerder genoemde voordelen nemen deze fractions ook nog eens veel minder ruimte in. Ze zijn heel smal en zien er dus ook licht uit in huis. Gordijnen zijn heel prominent en zwaar in huis. Dus als je het idee wilt hebben dat er meer ruimte is in huis is dit ook de perfecte oplossing.

Meer berichten

Leave a Comment