Geen categorie 

Kan jij ook niet wachten tot het eerste bedrijfsfeestje?

Met een bedrijf, dan heb je vaak ook een bedrijfsevenement of een feestje. Die moeten we nu alweer bijna 1 jaar missen. Hopelijk kunnen we er van de zomer weer wat meer van gaan genieten. Dan kunnen we het ook lekker buiten doen en dan genieten van het lekkere weer. Maar buiten dat het nu nog niet kan. Is er geen reden dat we er nog niet over na kunnen denken. Want dromen kan altijd. 

 

Een op en top bedrijfsfeest

Hoe gaat jouw bedrijfsfeest er eigenlijk uit zien? Ga je bijvoorbeeld photoflyer instax regelen zodat iedereen een eigen branded foto frames mee naar huis krijgt. Gelijk een leuke herinnering aan het leuke feest? Leuke momenten en collega's die vereeuwigd worden op een foto? Dat klinkt toch heerlijk. En stel je doet een feest waar klanten bijvoorbeeld ook komen, dan is het ook gelijk een soort visite kaartje. Want wanneer ze jouw naam of logo gelijk overal nog voorbij zien komen, blijf je wel in hun hoofd hangen. Echt niet dat ze dan nog snel weg gaan. Want je staat nu in hun gedachten geschreven. Zo werk je natuurlijk ook gelijk aan de engagement met de klanten. En uiteindelijk ook met je personeel.

 

Maar wat ga jij doen tijdens het feest?

Ga je zorgen dat er lekker eten en drinken is, denk dat dat bijna een vereiste is om lekker eten en drinken te hebben. Maar denk bijvoorbeeld ook aan leuke spellen die iedereen kan spelen. Levensgroot beerpong of misschien wel vier op een rij. Dat mensen bij elkaar kunnen staan en lekker kunnen lachen om een spelletje. En dat houdt natuurlijk de sfeer er ook lekker in.

Misschien krijg je ook wel live muziek geregeld. Dat doet het bij mensen ook altijd goed natuurlijk. Wanneer er een leuke sfeer is en er dan ook lekker live muziek aanwezig is. Wie weet eindigt de avond wel in een legendarische karaoke. Daar is altijd wel iemand voor op te porren natuurlijk. En het is altijd erg gezellig. Ideaal  voor aan het einde van de avond wanneer de sfeer er nog beter in zit mensen lekker op hun gemak zijn en er geen ongemakkelijke situaties ontstaan. 

 

Je kan natuurlijk zo groot en gek denken als dat je zelf wilt. Want het is uiteindelijk jouw feest en dan kan jij regelen wat je wilt. En na een jaar geen feestjes gehad te hebben, is een beetje groter uit pakken helemaal niet zo'n slecht idee toch?

Meer berichten

Leave a Comment