Een bril die perfect in jouw stijl past: zo vind je hem

 

De laatste paar jaar heeft er een ontzettend grote ontwikkeling plaatsgevonden in de brillenindustrie. We zijn binnen no-time van dikke glazen en lompe modellen naar verfijnde accessoires gegaan. Vooral damesbrillen zijn te verkrijgen in een scala aan vormen, kleuren en andere versieringen. Dit zorgt er dus voor dat er voor iedereen een bril is die écht bij je past. Wat voor een model je moet hebben verschilt natuurlijk per persoon: dus hoe kom je er eigenlijk achter wat voor model bril jou het beste staat?

Hoe kom ik erachter welk model bril het best bij mij past?

Zoals je in de tussentijd weet zijn er een hele hoop verschillende modellen brillen. Voorbeelden hiervan zijn ronde, ovalen en vierkante monturen. Welk model jou het beste staat ligt aan een aantal factoren. De vorm van jouw gezicht is hier de meest belangrijke van. Als je niet weet welke vorm jouw gezicht heeft kun je even een plaatje met de opties opzoeken op het internet en deze vergelijken met jouw spiegelbeeld. Mensen met een ovaal gezicht kunnen bijna alle monturen zonder problemen dragen, terwijl iemand met een vierkante gezichtsvorm het mooiste resultaat zal krijgen als ze een ronder montuur kiest. Daarnaast is de kleur ook belangrijk. Wil je een harde uitstraling? Dun kun je het best gaan voor de kleur die het meeste contrast geeft met jouw huidskleur. Voor een zachtere look kun je beter een montuur kiezen met een kleur die juist iets dichter bij de tint van jouw huid ligt. Je hebt dus nog redelijk wat keuzes te maken!

Bang om een verkeerd model te kopen? Dat hoeft helemaal niet!

Ben jij van plan om een nieuwe (of misschien wel je eerste) bril te kopen en weet je ook na dit artikel nog niet helemaal zeker hoe jouw bril eruit moet zien? Dat is geen probleem! Bij sites zoals Charlie Temple kun je de brillen via een webapplicatie passen in jouw eigen huiskamer. Lekker makkelijk toch! Op deze manier kun je zelf bekijken welke modellen je graag een keertje wilt passen en ook welke kleur je het beste staat. Daarnaast kun je 1 tot 4 monturen bestellen om thuis te passen, waarna je zelfs nog 4,95 euro korting krijgt op je volgende bril! Zo kun je ze ook thuis nog een keertje passen voordat je jouw nieuwe bril definitief koopt. 

Meer berichten

Leave a Comment