Geen categorie 

Representatieve en functionele horloges voor een leuke prijs

Al meer dan een eeuw zijn horloges functionele artikelen waarmee je de tijd op elk moment kunt bekijken. Er is sindsdien een verschuiving geweest van functionaliteit naar representativiteit. Veel horloges worden nu gezien als een status bezitting. Denk hierbij dus aan dure horloges zoals Rolex, Audemar Piquet & Patek. De reden waarom deze horloges zo duur zijn is omdat de meeste van deze horloges juist steeds in waarde stijgen, net als vastgoed. Daarnaast worden deze horloges op authentieke manieren gemaakt waardoor de productiekosten ook een stuk hoger liggen. Om deze redenen zijn toch veel mensen op zoek naar dit soort exclusieve horloges.

Door de versterking van marketing en influencers via Social Media kanalen zoals Instagram & Facebook wordt er ook steeds meer gesproken over dure horloges. Echter zijn er veel soortgelijke horloges van minder dan € 500 die ook nog eens meerdere functionaliteiten hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Apple Watches. Deze horloges hebben meerdere functionaliteiten zoals het bijhouden van het aantal meters die je hebt gelopen, gefietst of gezwommen. Het meten van je hartslag en bloeddruk. Daarnaast hebben deze horloges ook internet waardoor je kunt bellen of appen met je horloge. Dit was een eeuw geleden nog heel ongeloofwaardig!

Een Rolex, Audemar Piquet of Patek zou je (tweedehands) kunnen kopen voor minimaal € 10.000. Dit is dus niet een aankoop die je jaarlijks zou kunnen doen. Je kunt wel een horloge aanschaffen met Black Friday omdat bijna alle horloges dan in de aanbieding zijn.


Exclusieve horloges zoals Rolex, Audemar Piquets en Pateks zul je niet in de aanbieding vinden met Black Friday. Apple Watches en andere functionele horloges zullen zeker te vinden zijn voor een goede prijs op Black Friday. Om de horloges te vergelijken kun je op deze Black Friday website checken welke webshops aanbiedingen hebben voor horloges. Een horloge heeft namelijk toch 1 hoofd functionaliteit en dat is de tijd bekijken. Alle extra functionaliteiten zijn dus mooi meegenomen en daarnaast heb je ook genoeg leuke horloges die op de duurdere horloges lijken!

Meer berichten

Leave a Comment