Viscose stof kopen

Viscose is een fijne en lekker zittende stof, zo denken veel mensen er over. Doordat het een zelf geproduceerde stof is, is er ook veel in te verkrijgen. De stof wordt veel gebruikt in de mode industrie, modellen lopen er veel in. Ook op de catwalk bijvoorbeeld, je loopt daar natuurlijk veel en het kan er erg warm zijn. De stof wordt vooral gebruikt voor dames blouses, tunieken of jurken, door de fijne eigenschappen van de stof. 

Doordat de stof lekker koel zit, krijg je het daardoor niet zo heet. Wil jij nou viscose stof kopen, kan je dat op veel verschillende plekken doen. 

viscose stof kopen

Prijzen

Als je een viscose stof kopen wilt, ben je waarschijnlijk van plan om een eigen creatie te maken. Om bijvoorbeeld zelf een jurk te maken van deze mooie stof is natuurlijk super leuk om te doen. Als je goed bent met kleren make is dit zeker een fijne stof om mee te werken, omdat het zo soepel is en goed beweegt. De prijs van de stof verschilt heel erg, dit ligt aan het patroon van de stof en hoe het er uit ziet. En natuurlijk hoe meer stof je nodig hebt hoe duurder het word. Als je een leuke bloemetjes jurk wilt maken ben je ongeveer 5 euro per meter kwijt. Dit is best een goedkope prijs voor de stof. Een andere soort die je kan vinden kost dan weer 22 euro per meter. Er zit hier dus veel verschil in en zoek eerst goed uit welke stof jij wilt!