Webwinkels en Webshops 

Waar kunt u een uniek naambord laten maken?

Jaren geleden hebben we afgesproken dat als we ons laatste huis zouden kopen, het huis waar we oud willen worden, dan zorgen we voor een naambord naast de deur. Ondertussen wonen we al ruim twee jaar in het huis waar we oud willen worden maar een naambord naast de deur hebben we nog niet. Het feit dat onze kleinzoon ons erop attendeerde dat we nog steeds geen naambordje hebben, heeft ons toch wel aan het denken gezet. Het wordt zo langzamerhand wel tijd dat er een naambord naast onze deur komt te hangen. Dit gaan we dus regelen. Makkelijker gezegd dan gedaan naar mocht blijken. Wij oudjes weten niet zo goed hoe we dit op het internet moeten opzoeken en laat staan hoe we het dan moeten bestellen. Hier heb ik dus de hulp van onze dochter ingeroepen omdat zij veel handiger is met een computer en op het internet. We hebben haar uitgelegd wat de bedoeling is en hoe we willen dat het naambord eruitziet. Met deze informatie is onze dochter gaan zoeken naar een naambord wat aan onze wensen voldoet. Zij kwam terecht op de website naambordjeswinkel.nl, hier hebben ze een grote keus aan naamborden en ook nog vele verschillende soorten. Onze dochter heeft ons de site laten zien en ook wij waren onder de indruk van het assortiment. Hier zouden we vast en zeker een naambord vinden die wij graag naast onze deur zouden willen ophangen. Gezamenlijk hebben we een naambord uitgezocht. Een aantal dingen konden we niet uitkomen, we hebben dan ook mailtje gestuurd met de vragen die we hadden. Toen deze eenmaal beantwoord waren hebben we een daadwerkelijke bestelling geplaatst. Tevreden met onze aankoop, kijken we uit naar het moment dat onze aankoop ook werkelijk naast onze deur hangt. Blij dat onze dochter ons deze site heeft laten zien en dat zij ons goed hebben geadviseerd over onze aankoop. Zonder de tussenkomst van onze kleinzoon, de inzet van onze dochter en de hulp van deze site, hadden wij nu nog geen zicht op een mooi, passend en persoonlijk naambord naast onze deur. Iedereen happy.

Dit is de site waar u zijn moet als u een naambord wilt gaan bestellen

Een naambord kiezen voor welke plek dan ook, is een hele persoonlijke keuze. De een wil een modern uitziend naambordje, terwijl een ander juist gaat voor een nostalgische uitstraling. Wij zijn dan ook erg blij met deze site. We hebben nu een persoonlijk en uniek naambord naast de deur. Die hadden we zonder deze site zeer zeker nog niet gehad.

Weet u al wat u wilt kopen?

Dankzij de site naambordjeswinkel.nl, hebben wij een voor ons zeer uniek bordje naast de deur hangen met onze namen erop. Wij zijn dan ook erg content met deze site omdat:

  • Zij ons uitstekend hebben geadviseerd
  • Wij zeer tevreden zijn over de kwaliteit van het product
  • Wij zeer te spreken zijn over de geleverde service

Bent u zoekende naar een naambordje voor bijvoorbeeld naast de deur? Deze site biedt u een ruim assortiment om uit te kiezen.

Meer berichten

Leave a Comment