Toiletmarktwonen 

Wandcloset catalano, italiaanse schoonheid in huis

Bijna iedere Nederlander houd van de italiaanse stijl. Deze klassieke stijl wordt tegenwoordig nog steeds veel gebruikt in Italië. Ook is het goed terug te vinden in onze stijlen. Bijvoorbeeld dit toilet. De mensen achter het bedrijf zijn enorm progressief en houden van het maken van nieuwe ontwerpen. Zo hebben ze het oude wandcloset catalano gepakt en deze opnieuw uitgevonden. Ze hebben een nieuw systeem die veel eenvoudiger is om schoon te houden.

Hoe werkt het?

Het doorspoelen werkt anders dan de meeste wandclosetten. Bij de meest toiletten gaat er een ring rond waar het water doorheen loopt en dan zo langs de rand van de gehele pot gelijk naar beneden komt en zo de pot schoonspoelt. Bij dit wandcloset catalano werkt het anders. Hier komt het aan de achterkant uit en maakt het een wervelwind vorm om zo alles mee te nemen wat er in de pot ligt. Deze vorm werkt net zo goed als niet beter en het is veel eenvoudiger schoon te houden door de weinig randjes en gaatjes.

Makkelijker doorspoelen

Zit jouw wc vaak verstopt en ben je dit helemaal zat. Dan is dit bedrijf ook een oplossing. De manier waarop de wc is aangesloten op het riool zorgt ervoor dat er niks kan blijven hangen en dat alles soepel doorloopt naar waar het heen moet en niet terug in de pot. Dit is wel zo fijn. Als je meer wilt weten over dit bedrijf en wat ze nog meer voor artikelen allemaal in hun assortiment hebben kun je een kijkje nemen op de website.

Meer berichten

Leave a Comment