Webwinkels en Webshops 

Wat dacht u van een dopper bedrukken laten?

Vorig jaar wilden wij de mensen met wie wij zaken hadden gedaan graag iets leuks geven om hen te bedanken voor de samenwerking. Wij vonden het een zwaar jaar en wij hebben ook gezien dat wij als mensen dus niet altijd goed met de wereld omgaan want zo’n pandemie komt natuurlijk ook niet uit de lucht vallen. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om een duurzaam cadeau te geven. Ik wilde namelijk niet iets geven wat je alleen maar geeft om het geven en dus ben ik gaan kijken of ik een dopper bedrukken kon. Ik wist namelijk dat veel van onze cliënten van de duurzaamheid zijn en doorgaans is het zo dat mensen die duurzaam leven, veel water drinken. Ik wilde daarom graag een dopper bedrukken laten met ons bedrijfslogo zodat wij iets leuks aan onze contacten konden geven. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik ergens voor een goede prijs een dopper bedrukken kon en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van greengiving.nl kon gaan. Wanneer je namelijk gaat kijken waar je het beste een dopper bedrukken kunt laten, dan zie je dat de mensen van greengiving het beste uit de verf komen. Dit bedrijf werkt ook duurzaam en dat is mij veel waard. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om hier een dopper bedrukken te laten en op de site vond ik al heel veel nuttige info. Ik heb ook gezien dat wanneer je nog vragen hebt over hoe deze mensen een dopper bedrukken kunnen voor je, je altijd even contact met hen kunt opnemen. Genoeg reden dus om gelijk even een mailtje te sturen met daarin een versie van ons logo om te horen of men zich hierin kon vinden. Ik kan u zeggen dat ik blij was dat wij te horen kregen dat men dit logo prima op de dopper bedrukken kon en ik wist toen ook gelijk dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan.

Wij konden hier voor een goede prijs een dopper bedrukken laten

Wij wilden graag een mooie attentie maken voor onze klanten en ik ben daarom blij dat wij hier een dopper bedrukken lieten. Wij hebben echt iets moois kunnen laten maken en ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken. Mocht u ook een dopper bedrukken willen laten, dan kunt u altijd even naar deze site surfen. U kunt hier namelijk niet alleen maar een dopper bedrukken laten, maar u kunt hier nog heel veel meer mooie dingen laten vervaardigen.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf benaderd hebben omdat:

  • Wij hier voor een heel goede prijs geholpen zijn
  • Wij hier een heel mooi resultaat hebben ontvangen
  • Wij zeer tevreden zijn over de fijne communicatie met dit bedrijf

Bekijk de site zelf ook nog even om te zien wat deze mensen u allemaal te bieden hebben. U zult zien dat zij heel veel verschillende dingen kunnen maken voor heel scherpe prijzen.

Meer berichten

Leave a Comment