Webwinkels en Webshops 

Wilt u misschien waterkoelers kopen?

Het klimaat hier in Nederland is de laatste jaren nogal onderhevig aan veranderingen. De winters lijken wel steeds minder te worden, al moet ik zeggen dat de temperaturen zo nu en dan best wel ver beneden het nulpunt komen. De zomers daarentegen lijken wel steeds warmer te worden echter daarvan vind ik dan persoonlijk weer dat die zeer warme dagen in de zomer vaak op twee handen te tellen zijn. Ook bij ons op kantoor lijkt het klimaat elk jaar in de zomer weer een issue te zijn. Waar we het met z’n allen over eens zijn op kantoor is dat het in de zomer heel gauw veel te warm is. Dit hebben we herhaaldelijk bij het management neergelegd en vorig jaar is ons kantoor dan ook voorzien van een heuse airco. Wat we naast de airco ook graag wilden hebben op kantoor waren twee waterkoelers, we besloten echter om dit niet gelijk bij het management te droppen maar te wachten tot aankomend zomer. Toen de zomer in aantocht was en de dagen alweer wat warmer werden hebben we onze wens om een aantal waterkoelers op kantoor te hebben, uitgesproken bij onze leidinggevende. Onze leidinggevende is iemand die graag met je meedenkt maar ook graag een onderbouwing wil van hetgeen wij graag willen. In ons geval dus een onderbouwing waarom wij graag waterkoelers op kantoor willen. Wij hebben dit onderbouwd met redenen als dat het erg verkoelend is op warme dagen en dat het uiteindelijk water bespaard omdat we niet eerst de waterkraan een poosje laten lopen om het lauwe leidingwater weg te spoelen alvorens er enigszins koelwater uit de kraan komt. Onze leidinggevende vond de onderbouwing waarom wij graag waterkoelers op kantoor wilden, voldoende om het voor te leggen aan de directie. Het heeft even geduurd voordat de directie het nut van waterkoelers op kantoor inzag maar uiteindelijk stemden zij ermee in om twee waterkoelers aan te schaffen voor op kantoor. Wij zijn driftig gaan zoeken en kwamen uit op de site aqua-beans.nl. Zij bieden een ruime variatie aan waterkoelers en wij hebben dan ook een offerte aangevraagd voor twee waterkoelers. Inmiddels genieten we volop van gekoeld water.

Wilt u waterkoelers aanschaffen, dan is dit de site waar u terecht kunt voor uw aankoop

In een omgeving waar de temperatuur snel oploopt als het kwik buiten naar tropische hoogten stijgt, bijvoorbeeld op een kantoor, dan is het erg verfrissend om toegang te hebben tot heerlijk gekoeld water. Wij zijn dan ook erg blij dat wij op kantoor gekoeld water tot onze beschikking hebben en dit dankzij de site die ons hier snel van heeft kunnen voorzien.

Wij zijn goed geholpen

Via de site aqua-beans.nl hebben wij voor kantoor waterkoelers kunnen bestellen en wij zijn zeer content met de site omdat:

  • Zij ons snel een gunstige offerte hebben gemaild
  • Zij een ruim aanbod hebben voor iedere omgeving
  • Zij onze bestelling snel hebben geleverd

Op zoek naar een gevarieerd aanbod aan waterkoelers en diens accessoires dan mag u deze site zeer zeker niet overslaan. Wij vonden daar wat we zochten en wij denken dat u dat ook zult doen als u deze site bezoekt.

Meer berichten

Leave a Comment